»

Ittas vezetés

Jogosítvány elvétel, vezetéstől eltiltás, utánképzés

ittas vezetésAz ittas gépjárművezetést a törvény mindig szigorúan bűntette, de az úgynevezett „zéró tolerancia” bevezetése óta nagyon súlyos büntetésekre lehet számítani minden esetben. A büntetés a több százezer forintos pénzbüntetésen kívül akár több éves jogosítvány bevonás, utánképzés, és akár felfüggesztett vagy letöltendő szabadságvesztés is lehet.

» Ittasan vezettem, mire számíthatok?

»

Közúti baleset okozása

Koccanásos, anyagi kárral járó balesetek

közúti baleset okozásaEgyre több gépkocsi van az utakon, ami egyre több közúti balesethez vezet, a koccanásos, csak anyagi kárral járó balesetektől kezdve a súlyos és kevésbé súlyos személyi sérüléseken át az egyre több halálos kimenetelű balesetig. Az ilyen balesetekhez néha elég csak egy pillanatnyi kihagyás, és megtörténik a baj, a balesetet okozó vezetőnek pedig súlyos következményekkel kell számolnia.

» Közúti balesetet okoztam, mit tegyek?

Közlekedési szabálysértés

Gyorshajtás, kisebb fokú szabálysértések

gyorshajtás, szabálysértés

Ha Ön gyorsan hajtott, vagy éppen a rendőr szeme láttára behajtott oda, ahova nem kellett volna, vagy nem adott elsőbbséget ott ahol kellett volna, esetleg koccanásos balesetnél nem tudtak megegyezni a felelősség kérdésében, és eljárás indult Ön ellen, bizony néha meglepően súlyos következményekkel, akár vezetéstől eltiltással is szembesülnie kell.

Számos példa van arra, hogy szakszerű segítséggel az ilyen kisebb súlyú szabálysértések miatt indult eljárásban a büntetés mérséklésére, vagy akár az eljárás megszüntetésére kerül sor, amennyiben az enyhítő körülményekre alappal tudunk hivatkozni.

Hívjon bizalommal!

» Gyorshajtás büntetés kalkulátor
» Kapcsolat